Ciencia | Cosmética

 

Científics bascos formulen un sèrum que redueix les arrugues en 4 setmanes 

Es tracta de sibari republic, una firma que ha obert un espai exclusiu a girona amb tots els seus productes amb un 50% de descompte fins al 3 de juny. 

 

Un dels espais de Sibari Republic on es poden adquirir tots els seus productes amb descomptes exclusius. (Cedida Metropoli)

 

Alejandra Cordova

Jueves, 20 de abril 2023, 15:49

» content_phone=»

Alejandra Cordova

Jueves, 20 de abril 2023, 15:49

 

Aintzane Gabilondo

dijous, 25 de maig 2023, 13.54 | Actualitzat 14:02h.

 

O és màgia, és ciència. Aquesta és la senzilla i reveladora frase amb què la firma sol definirse, ja que neix del coneixement i la inquietud científica. Sibari Republic compta amb diverses patents basant totes les fórmules en la seva llarga trajectòria al voltant de l’àcid hialurònic amb aplicacions mèdiques. I és que aquesta marca va néixer amb un objectiu molt ferm: destinar tot

aquest coneixement i anys de recerca per crear productes que tinguin cura de la salut de la pell. El director científic de la marca, Raúl Pérez, ens explica com van crear el producte més famós de la marca, el Serum Origin. “Feia molt temps que investigàvem al voltant de l’àcid hialurònic per poder aplicar-lo en diferents àrees en la cura dels pacients. Bolcant tot aquest coneixement, vam decidir crear fórmules minimalistes que fossin eficients per millorar la salut i l’aspecte de la pell.”

Resultats provats

L’èxit que està tenint aquesta marca ve indicat per la seva destresa a crear productes tan eficaços com el Sèrum Origin. L’any passat ja es va demostrar les ganes que tenia la gent d’adquirirlo: se’n van arribar a vendre unitats cada dos minuts. I és que tampoc no sorprèn

que aquest producte sigui el best-seller de la marca. És conegut per la seva capacitat de dissimular i reduir les arrugues en tan sols 28 dies. Gràcies a la seva formulació única de dos tipus d’àcid hialurònic, a més d’emplenar les arrugues, també té la capacitat d’hidratar la pell i

millorar l’aspecte dels solcs i reduir-ne la mida.

El preu habitual del Sèrum Origin és de 115 euros, però ara el podreu trobar per 57 euros fins al 3 de juny o fins a exhaurir existències.

A més, som un equip compromès, va lorem la qualitat i la proximitat, per la qual cosa els nostres productes són acuradament elaborats i envasats al nostre laboratori al Parc Tecnològic d’Àlaba, el paper dels nostres envasos és de Giro- na, també treballem amb proveïdors de Badalona garantint un producte 100% de proximitat i qualitat, explica Itziar Beitia, responsable de la marca.

Als espais que Sibari Republic obre, a més d’assessorar, també deixen probar els seus productes perquè tothom pugui triar el que s’adapti millor a les seves necessitats. Itziar Beitia, la responsable de la marca, ens explica per què acostumen a obrir aquests espais dedicats

a l’alta cosmètica: “Per nosaltres és essencial conèixer les necessitats del nostre públic i oferir-los tot allò que la pellrequereix. És per això que obrim aquests espais amb descomptes superexclusius; així els clients poden provar els nostres productes i l’assessorament és molt més personalitzat.”

La marca d’alta cosmètica aplicarà descomptes exclusius fins al 3 de juny, i es podrà trobar la seva línia antiarrugues amb fins a un 50% de descompte. Una oportunitat única per tenir cura de la salut de pell a un preu molt especial.

 

Day Defense, el nou solar de Sibari Republic.

 

Más noticias para ti

 

Favoritos de los lectores: